Skolor


 

Isvaksövningar, orienteringsdagar, skidor och skridskor

Hellasgården är ett populärt utflyktsmål för skolor i och kring Stockholm.
Många skolor förlägger återkommande delar av sina verksamheter här därför skolan behöver meddela receptionen om det. Mejla info@hellasgarden.se, ange namnet på skolan, tiden och antal elever i rubriken.

OBS (2021-02-01): Planerar du att genomföra en isvaksövning här i den vak vi håller öppen, så måste du boka tid.  Om du inte bokar in dig riskerar du alltså att bli stående vid bryggan med dina elever utan möjlighet att genomföra övningen, tillkommer även en avgift på 500 kr för hyra av bryggans västra sida. Respektera att östra delen av bastun är reserverad för bastugäster.  

Skidor och skridskor

Om du som representant för en skola vill boka skridskor eller skidor från kl.9:00 gör du det med ett mejl till info@hellasgarden.se.

Du kan boka 2 eller 4 timmar och får då tillgång till alla skridskor (cirka 50 par, från storlek 36) respektive skidor (cirka 40 utrustningar, från strl 26).

Pris för 2 timmar  är 3000 kr, pris för 3 timmar är 4000 kr, 4 timmar 5000 kr.

Bokning sker med start klockan 9:00. När skolan är klar öppnas uthyrningen för allmänheten.

Extrautrustning som isdubbar med mera ingår inte, men kan bokas på plats.

Vi har personal på plats, men ni ska ha minst en lärare som hjälper elever att få och lämna tillbaka sin utrustning.

För grupper om mindre än 15 personer eller bokningar senare på dagen hänvisar vi till vanliga onlinebokningen för skridskor respektive skidor. Vi öppnar bokningssystem på måndagar, onsdagar och torsdagar inför varje vecka, det går alltså inte att göra en bokning mer än en vecka i förväg, detta med anledning av att vi inte kan förutse väder och förutsättningar för skridskobana och skidspår.


 

Orientering för skolor - vi tillhandahåller kompletta arrangemang!

Vi erbjuder kompletta arrangemang för skolorienteringen:

  • Planerar banor med lämplig svårighetsgrad.
  • Ritar in banorna i modernt banritningsprogram och skriva ut dessa.
  • Uthängning och intagning av kontrollskärmar och stiftklämmor. Finns även möjlighet att låna såväl kontrollskärmar som stiftklämmor av oss.
  • Vill du testa att använda det senaste inom orienteringen, digital tidtagning, så kallad sportident, så kan vi diskutera möjligheterna till detta.

Vill du veta mer?

Skicka ett mejl till: info@hellasgarden.se

Eller ring 072-320 16 28Isvaksövningar


Så här går det till

Boka lokal, bastun och grill

Maila faktura adress till: HELLASGÅRDEN
Maila oss