BastuBastu med bad & gym

Enbart bokning online från 28 september  - herrar jämna datum och damer ojämna datum

Renovering av ena sidan av bastuanläggningen är igång. Man kan boka 1 timme eller 2 timmar.

Som bastubadande gäst kan du svalka dig i Källtorpssjön via vår badbrygga. Här badar våra gäster året om!

Efter ett dopp i sjön är det populärt att vila ut på vår altan, belägen med utsikt över sjön och i direkt anslutning till bastubyggnaden.

OBS! Skyl dig med handduk runt hela kroppen på altanen, på väg till och från bryggan.

Bryggan till och från badstegen är en utsatt miljö. Vi råder dig att vistas där i sällskap med någon annan badgäst. Bryggan kan vara hal och det finns risk för kraftig nedkylning i samband bad.

Allt bad sker på egen risk.

Dykning förbjudet!

Lugn afton på torsdagar

På tordagskvällarna från kl 18 tonar vi ned belysningen i omklädningsrum och bastu, och tänder levande ljus.

Följande gäller med anledning av coronapandemin. Läs mer om vad vi gör i coronatider här.

Med anledning av det rådande läget har vi begränsat antalet samtida gäster i bastu och omklädningsrum. Begränsningarna gäller alla gäster, såväl gäster med klippkort eller årskort som engångsbesökare. Att det får vistas max x antal personer i anläggningen samtidigt innebär inte att samtliga kan sitta samtidigt i bastun. Vi förutsätter ett flöde, där ett besök även består av omklädad, dusch, eventuellt bad, samt bastu. Kom ihåg att hålla 2 m avstånd och visa hänsyn, det gäller i lika hög grad i anläggningen som utanför den. 

Det är mycket viktigt att du respekterar tiderna. Din bokade tid räknas från att du kommer till anläggningen till att du lämnar den.

Läs gärna vanliga frågor nedan innan du bokar.

Boka ditt bastubesök här!

Vanliga frågor:

Ska jag boka mitt bastubesök?

Ja. Du som har klippkort eller klippkort med Aufguss/Bruce/Swiftr använder presentkortskod KLIPPKORT/BRUCE/SWIFTR vid betalning. Du måste visa upp ditt klippkort när du kommer till oss, så att personalen kan klippa ditt kort. Du som är medlem i Bruce och Swiftr ska checka in dig via appen som förut. Du som har årskort använder presentkort ÅRSKORT. Du måste visa upp ditt årskort inklusive ID-handling vid din entré. Om det har gått en kvart och du inte meddelat oss att du inte kommer har vi rätt att ta bort din bokade tid.

Vad händer om jag inte bokat mitt besök via onlinetjänsten?

Om du kommer till oss utan att ha bokat din tid finns det risk att det är fullbelagt.

Hur gör jag om jag först vill träna och sedan bada bastu?

Om du tror att en timme inte kommer att räcka så kan du boka två timmar. Priset då 100 kr istället för 70 kr. Detta är i första hand för dig som först vill träna och sedan duscha/basta. Du kan då lämna ditt ombyte i ett skåp, träna, och sedan komma tillbaka för bastu och bad. Respektera tiderna. Överträdelser kan resultera i att vi blockerar framtida bokningar. Om du har klippkort/BRUCE/SWIFTR och bokar 2 tim, tillkommer 30 kr som du betalar i kassan. Om du har klippkort med Aufguss/Årskort tillkommer inget mer för 2 timmars besök. Årskunder kan inte boka mer än 2 tim/besök. Om det har gått en kvart och du inte meddelat oss att du inte kommer har vi rätt att ta bort din bokade tid.

Hur sent kan jag boka? 

Den sista bokningen för dagen kan göras en timme före stängning. Notera att alla gäster ska ha lämnat anläggningen kl 21 vardagar och kl 18 på helger. Bokar du exempelvis 2 timmar med start 19.30 en vardag, så kan du bara nyttja 1,5 timmar av din bokade tid, eftersom alla gäster ska ha lämnat anläggningen kl 21. Om du har klippkort/BRUCE/SWIFTR och bokar 2 tim, tillkommer 30 kr som du betalar i kassan. Om du har klippkort med Aufguss/Årskort tillkommer inget mer för 2 timmars besök. Årskunder kan inte boka mer än 2 tim/besök. Om det har gått en kvart och du inte meddelat oss att du inte kommer har vi rätt att ta bort din bokade tid.

Kan jag avboka mitt besök?

Nej, tyvärr, man kan inte avboka besöket. Men man kan omboka sitt besök senast 6 tim innan, om du har köpt ombokningsgaranti för 20 kr/person. Ombokningen gör man själv online.

Vilken typ av renovering ska ni göra och hur lång tid kommer den att ta?

Vi ska byta ut alla ytskikt på golv och väggar i duschutrymmen och bastu. Omklädningsrummen berörs inte. Det blir fortsatt vitt kakel på väggarna, men golvet i dusch och bastu får en mörk ton. Vi vet inte hur lång tid renoveringen kommer att ta, uppskattningsvis två månader per avdelning, totalt fyra månader.

Kommer ni samtidigt att bygga om anläggningen så att avdelningarna för damer och herrar blir lika stora?

Hellas idrottsföreningar, som äger fastigheten, finansierar nu nödvändiga renoveringar. Vi vet att många av våra gäster, liksom vi som driver verksamheten, önskar en utbyggd damavdelning. Vi hoppas och tror att en sådan om- och tillbyggnation (skisser på tänkbar lösning finns) ska bli möjlig att genomföra när den nödvändiga renoveringen är klar.

Priser

Vuxna 70 kr/tim eller 100 kr/två timmar

Barn t.o.m 15 år 40 kr eller 70 kr/två timmar

Hyra handduk, stor 35 kr

Hyra handduk, liten 20 kr

Hyra stor och liten handduk, 45 kr

Köpa lås 50 kr

Hyra lås 30 kr

Duschcreme 30 kr


 

Regler i bastun

Spola av fötterna när du varit ute och duscha innan du går in i bastun

Använd handduk runt hela kroppen, inga badkläder och kläder i bastun

Använd sitthandduk

Ingen alkoholförtäring

Ingen glasflaskor

Vatten får ej kastas på väggarna

Respektera lugnet i bastun, återhämta dig från vardagliga livet

Inga basturuska

Förbjudet att basta med
Badbyxor/baddräkt

Tröjor, tofflor eller andra kläder

Telefon

Tidningar
Mat, godis, frukt
Glasflaskor får ej tas in i lokalen