Konferens


 
Konferens på Hellasgården -
för det friska mötet
Hellasgården ger ditt företag ny energi i friskvårdssatsningen. Och här hittar du en rogivande omgivning för möten och konferenser.
 

En naturlig mötesplats
Tack vare närheten till en stor mängd olika idrotts- och friluftsaktiviteter, bastuanläggning vid Källtorpssjön och restaurang Storstugan kan vi tillsammans med dig sätta ihop ett spännande konferens- eller eventprogram som passar de flesta. Vi har utomhusaktiviteter för nästan obegränsat antal deltagare och lokaler för upp till 80 personer.
Se aktiviteter
 

Arombastu med de anställda
Bastu med olika eteriska oljor och en aufgussmeister ger en fin upplevelse för hela avdelningen eller företaget.
Mer om bastun


På kajaktur med kollegorna på kontoret
Vi har kajaker och SUPar för hela avdelningen - och instruktör!
Mer om paddling
 

Walk & talk.
Med bastu och bad i Källtorpssjön samt lunch. Enklare kan det inte bli!
Mer om vandring


Svettas först – samtala sedan.
Träningspass utomhuspass eller i gymmet under ledning av professionell coach. Träningspasset avslutas med bastu och bad i Källtorpssjön. Därefter samlas ni i en av våra konferenslokaler. Lunch i restaurang Storstugan ingår, liksom förmiddags- och eftermiddagsfika.
Mer om gymmet

Gå vilse med säljchefen
Varför inte testa orientering - vi ordnar kompletta arrangemang med anpassad svårighetsgrad.
Mer om orientering

 

Sparka ut innesittarna
Fotbollsgolf är roligt för alla, och ger en fin promenad i naturen. En runda tar cirka 90 minuter.
Mer om fotbollsgolf

Kreativa företags-
mötet.
Gör som Google och Apple och andra kreativa företag – inled det avgörande mötet med yoga eller meditation. Yogapass eller meditation/mindfulness under professionell ledning. Därefter bastu och bad i Källtorpssjön. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också.
Mer om yogan

 

På tur med chefen.
Hyr längdskidor eller långfärdsskridskor åt hela företaget/avdelningen. Efter skidturen väntar bastu och isvaksbad i Källtorpssjön. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också.
Mer om skidor
Våra lokaler
Image
Stora konferenssalen
Konferensllokal med sjöutsikt. En uppskattad lokal, mycket tack vare dess många fönster ut mot Källtorpssjön vilket gör att du får närkontakt med den natur som lockat dig hit. Ljus, funktionell lokal i slittåligt material för upp till 80 personer. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board.
Image
Lilla konferenssalen
Konferenssal för 40 personer, med köksdel och kamin. Bokas i samband med övernattning. Kan möbleras om efter önskemål. Exempelvis med myshörna kring kaminen med soffa, fåtölj och stora Fat Boy-sackosäckar. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board.
Kontakta oss gärna för priser och fler förslag
Anna och våra andra konferensvärdar förklarar gärna mer om våra möjligheter att erbjuda kompletta konferenser med aktiviteter, övernattning, mötes- och konferenslokaler, frilufts-, idrotts- och hälsoaktiviteter samt bastu- och motionsanläggningen. I samarbete med restaurang Storstugan kan vi erbjuda alla typer av måltider.
Telefon:
+46 (0)8 716 39 61
+46 (0)72 320 16 28