Begränsat antal gäster i bastu och omklädningsrum

Kommentarer 8

 1. Det skulle vara bra om denna information fanns direkt på hemsidan första sida och även på flikarna ”bastu” och ”öppettider och priser” då dessa troligen är de flikar som kontrolleras inför ett besök. Detta då informationen nu är lätt att missa, i synnerhet om man surfar via en mobiltelefon.

  1. Inlägg
   Författare
 2. Nu står det olika om antalet personer i bastun, är det 5 eller 10/15 som gäller?
  Står en sak på denna sidan och en annan sak på föregående.

  1. Inlägg
   Författare
  1. Inlägg
   Författare
 3. Om man har ett klippkort eller ett årskort varför ska man hux flux betala 30kr när man badar bastu mer än en timme,förstår självklart rekommendationen angående Corona men nu har man ett kort som man betalar och man kan inte basta varje dag ska betala extra efter en timme det var ju inte det som stod i avtalet när man köpte sitt kort mvh Kenta Rutimann

  1. Inlägg
   Författare

   Hej Kent!

   Pga CV´19 måste vi begränsa antal besökare för att hantera situationen på bästa sätt. Du kan mejla info@hellasgarden.se om du vill förlänga ditt kort och vill använda när virusen blir hanterbart för samhället.

   Mvh personal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.