Kickoff i Stockholm på Hellasgården – Utforska våra aktiviteter!

Kickoff i Stockholm kan vara en fantastisk möjlighet att stärka teamkänslan och gemenskapen bland företagets anställda. På Hellasgården erbjuder vi en mängd aktiviteter och upplevelser som är perfekt anpassade för kickoff-event. Med Hellasgårdens vackra omgivningar med Nackareservatet som kuliss, får du chansen att koppla av i naturen och njuta av rolig aktiviteter tillsammans under er vistelse hos oss.

Vi förstår vikten av att hitta aktiviteter som passar just ditt företag och dina kollegor och anställda, och vi har därför ett brett utbud av aktiviteter att välja bland. På Hellasgården kan du bland annat njuta av våra bad- och solmöjligheter, utforska det vackra naturreservatet och delta i spännande teambuilding-övningar.

Syftet med en kickoff är ofta att stärka sammanhållningen och ge nya insikter och ny energi till företaget och personalen, och här på Hellasgården vill vi säkerställa att du och dina kollegor får en upplevelse som ni sent kommer att glömma. Med våra aktiviteter och natursköna omgivningar är vi övertygade om att er kickoff vid Hellasgården kommer att bli en fantastisk start för er kommande tid tillsammans.

Bastu

Här på Hellasgården i Nacka, Stockholm, erbjuder vi en upplevelserik bastu för dig som söker en avkopplande kickoff. Återhämtning och rekreation är viktiga ingredienser för att skapa en välmående arbetsplats.

Vi erbjuder bland annat arombastu där vi med hjälp av olika eteriska oljor och en Aufgussmeister skapar en atmosfär som ger en fantastisk upplevelse för hela avdelningen eller företaget. Självklart kan ni välja att basta utan aufguss om ni föredrar det.

Som gäster på vår bastuanläggning har ni också möjlighet att svalka er i Källtorpssjön via vår badbrygga. Här badar våra besökare året runt! Efter ett dopp i sjön kan ni njuta av en lugn stund utomhus på vår altan, som har en vacker utsikt över sjön och ligger i direkt anslutning till bastubyggnaden.

Vissa dagar i veckan på allmän tid har vi mixad, och vad vi kallar kultursäkrad, bastu. Damerna är under den perioden välkomna över till herrarnas sida. Damavdelningen är alltid fredag och där har inga män tillträde, och detsamma gäller altanen utanför bastun där männens avdelning är åtskild från damernas med ett plank. Detta gör att kvinnor oavsett kulturell och religiös tillhörighet kan njuta av bastun utan att behöva oroa sig över att vistas i samma utrymme som män.

Sammantaget erbjuder vi en unik och härlig upplevelse för ditt företag eller din avdelning under er kickoff på Hellasgården. Välkommen att njuta av vår vackra bastu med dina kollegor och skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Bad

Välkomna till Hellasgården och njut av ett härligt dopp i Källtorpssjön under er kickoff! Här får du chansen att koppla av efter en arbetsdag och njuta av den natursköna omgivningen tillsammans med kollegorna. Kanske kan en härlig badupplevelse vara den gemenskapsskapande aktivitet som du och företaget eller avdelningen söker?

Under sommarmånaderna erbjuder Hellasgården en inbjudande sandstrand med gott om solplatser och en badbrygga. Hit kan ni ta er för att svalka av er och samtidigt tillbringa en avkopplande stund i solen.

I nära anslutning till motionsanläggningen finns det flera badbryggor att välja mellan. Om ni har betalat för att använda bastun har ni tillgång till en exklusiv badbrygga som ger en mer privat upplevelse.

Så varför inte unna dig och dina kollegor en stunds avslappning och svalkande dopp vid Hellasgården under er kickoff? Det blir garanterat en upplevelse ni sent kommer att glömma och ett perfekt sätt att stärka gemenskapen på arbetsplatsen. Besök Hellasgården och upptäck vad som gör den här platsen så speciell!

Kajak

Att paddla kajak är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med dina kollegor när ni vill få en upplevelse utöver det vanliga på er kickoff i Stockholm. På Hellasgården har ni möjlighet att utforska omgivningens härliga naturmiljö tillsammans i valfria turer.

På Hellasgården kan ni hyra kajak, kanadensare och SUP.

Att paddla tillsammans stärker sammanhållningen, kommunikationen och samarbetsförmågan inom gruppen. Det ger även en unik möjlighet att koppla av och njuta av Stockholms vackra natur från vattnet, samtidigt som ni får en minnesvärd upplevelse.

Hellasgården erbjuder flera alternativ när det gäller turer att välja mellan. Det är enkelt att anpassa paddlingssträckan efter tid och omfattning. Ni kan paddla runt i närliggande Källtorpssjön eller vidare ut i någon av de angränsande sjöarna. Att paddla i Källtorpssjön, eller någon av del längre turer som vi föreslår, påminner mycket om att paddla i delar av Stockholms skärgård.

Upplev en oförglömlig kickoff i Stockholm på Hellasgården med kajak och njut av naturens skönhet tillsammans med dina kollegor. Du kommer inte att bli besviken om du väljer denna aktivitet för ditt företags kickoff!

Fotbollsgolf

På Hellasgården kan ni njuta av en härlig kickoff-upplevelse med fotbollsgolf. Denna aktivitet är både rolig och utmanande, och passar perfekt för alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Fotbollsgolfen bjuder på en fin promenad i den vackra naturen runt Hellasgården, och en runda tar ungefär 90 minuter att spela.

Fotbollsgolfen spelas som vanlig golf, men istället för att använda en klubba sparkar du en fotboll mot hålet. Detta skapar inte bara en annorlunda utmaning, utan också en hel del skratt som kan stärka känskan av gemenskap i gruppen.

Om ni inte har testat fotbollsgolf tidigare, är Hellasgårdens natursköna och mycket uppskattade 18-hålsbana det perfekta stället att göra det. Här får ni en oförglömlig upplevelse som både stärker lagandan och skapar härliga minnen att blicka tillbaka på.

Förbered er på en dag fylld med glädje och vacker natur när ni sparkar igång er kickoff på Hellasgården med en runda fotbollsgolf.

Mountainbike

På Hellasgården kan ni och era jobbakompisar prova på mountainbike (MTB) som en spännande aktivitet för er kickoff. Här hittar ni vägar och stigar i varierande svårighetsgrad, vilket gör det möjligt för även nybörjare att ha stort utbyte av dagen. Med vacker natur och skog runt omkring kommer ni garanterat få en upplevelse som ni sent kommer glömma.

De av er som redan är erfarna cyklister kan utmana er själva genom att försöka klara det blå cykelspåret som går nästan uteslutande på små stigar i skogen. Det är en utmärkt möjlighet att utveckla era färdigheter och samtidigt ha kul tillsammans med kollegorna.

Hellasgården erbjuder uthyrning av mountainbikes, så det är enkelt att komma igång. Det går även att boka en hel grupp med kunnig guide för att ge er bästa möjliga mountainbikeupplevelse på er kickoff.

Så varför inte kombinera er nästa kickoff i Stockholm med en utmanande, rolig och teambyggande mountainbikeaktivitet? Hellasgården väntar på er med massor av äventyr och naturupplevelser.

Orientering

Vad sägs om att ge din kick-off i Stockholm på Hellasgården en extra utmanande twist med orientering? I en vacker och naturskön miljö kan ni som team gå vilse tillsammans med chefen, vilket har goda chanser att stärka er sammanhållning och samarbetsförmåga. Hellasgården erbjuder kompletta arrangemang med orientering anpassade efter just er grupp och svårighetsgrad.

Orientering på Hellasgården innebär en rolig och energifylld aktivitet, bara 15 minuter från city, som får er att tänka utanför boxen och lösa kluriga uppgifter tillsammans. Ni får uppleva spänningen i att navigera genom friluftsområdet med hjälp av en karta och kompass, samtidigt som ni får chansen att njuta av den friska luften och det vackra landskapet.

Under aktiviteten kommer ni att få lära er grunderna i orientering, såsom kartläsning och hur man använder en kompass effektivt. Det finns även möjlighet att beställa ett komplett arrangemang inklusive instruktioner och guidning på plats. Oavsett vad ni väljer får ni möjlighet att anpassa svårighetsgraden efter er egen smak och förmåga, oavsett om ni är nybörjare eller mer erfarna inom orientering.

Med orientering som en del av er kick-off på Hellasgården kommer ni att känna hur ert arbetslag blir mer samspelt, och hur upplevelsen kan stärka kommunikationen och lojaliteten bland kollegorna. Så låt orientering bli en höjdpunkt under er företags kick-off och förbered er för en fantastisk dag ute i naturen på Hellasgården!

Vandring

Hellasgården är det perfekta stället att kickstarta ert företagsevent med en härlig vandring i natursköna omgivningar. Här kan ni på egen hand, antingen med karta eller med hjälp av de utmärkta lederna, komma i närkontakt med naturen och skapa en känsla av samhörighet och gemenskap inom ert team.

På Hellasgården finns flera motionsslingor med elljusspår där ni kan välja att löpa, cykla eller bara njuta av en avkopplande promenad i den vackra miljön. Detta erbjuder en fantastisk möjlighet att koppla bort stressen från arbetsplatsen och fokusera på ert team under avslappnade och hälsosamma former.

För att göra er vandring extra speciell kan ni också överväga att plocka några av de vackra blommorna längs vägen, delta i fågelskådning eller till och med organisera en naturskattjakt för att göra upplevelsen mer interaktiv och minnesvärd för alla teammedlemmar.

Med så många olika sätt att utforska och uppskatta naturen på Hellasgården kommer er teambuilding-vandring säkert att bli en fantastisk upplevelse och skapa minnen för livet.

SUP

Att prova SUP på Hellasgården kan vara en perfekt aktivitet för din kick-off i Stockholm. På den vackra Källtorpssjön får ni möjlighet att koppla av samtidigt som ni är omgivna av härlig natur.

Den enkla tekniken gör det möjligt för alla att delta, oavsett tidigare erfarenhet. Ni kan hyra SUP-brädor på Hellasgården. Dessutom erbjuder Hellasgården instruktörer och ledning för dem som vill ha extra hjälp.

För er som söker mer än bara paddling kan testa yoga på SUP-bräda. Det ger er chansen att kombinera avslappning och träning på vattnet samtidigt som ni tar del av den vackra naturen i Källtorpssjön.

I närområdet finns även möjligheter till andra aktiviteter om ni vill göra er kickoff ännu mer minnesvärd. Tveka inte att kontakta Hellasgården för mer information och bokning av SUP och andra aktiviteter, så ni kan säkerställa en lyckad och oförglömlig kickoff för er arbetsgrupp.

Beachvolleyboll

På Hellasgården erbjuds ni möjligheten att spela beachvolleyboll under er kickoff i Stockholm. Denna aktivitet passar perfekt för er som vill ha en rolig och energifylld upplevelse tillsammans med kollegorna. Beachvolleyboll i Hellasgårdens vackra naturomgivningar kan vara den perfekta ingrediensen för en lyckad kickoff.

När ni spelar beachvolleyboll på Hellasgården finns det möjlighet att ta pauser och avnjuta en fika på caféet när ni behöver vila och återhämta er. Glöm inte att utforska de andra aktiviteterna som Hellasgården erbjuder under er vistelse, såsom bastu, gym och kanotpaddling, för att göra er kickoff till en riktigt minnesvärd dag.

Så varför inte ta chansen att kombinera nytta med nöje under er företagskickoff på Hellasgården? Skapa minnesvärda ögonblick genom att utmana varandra i en härlig omgång beachvolleyboll och stärka er sammanhållning som team. Slå era kollegor i en energifylld match och skapa nya, roliga minnen tillsammans.

Brännboll

brännboll på hellasgården

Hellasgården bjuder på en fartfylld och minnesvärd kickoffaktivitet – brännboll! Kasta er tillbaka i tiden och upplev den härliga nostalgiska känslan av att spela brännboll som ni gjorde i yngre dagar. Denna aktivitet passar perfekt för företag och vill både stärka lagandan och som söker efter ett enkelt och lättsamt sätt att skapa glada minnen tillsammans.

Brännboll är en omtyckt klassiker som de flesta kan delta i, oavsett tidigare erfarenhet. Det är en rolig aktivitet som förenar er som kollegor och låter er uppleva en känsla av gemenskap. Förbered er på skratt, spänning och kanske en smula tävlingsinstinkt!

Hellasgården erbjuder en naturskön miljö och utmärkta faciliteter för att göra er kickoff med brännboll till en oförglömlig upplevelse. Oavsett om ni är ett mindre team eller en större grupp, är brännboll en garanterat populär aktivitet som får er att känna er som barn på nytt.

Så samla era kollegor, ta på er matchkläder och förbered er för en dag på Hellasgården fylld med entusiasm och spänning som stärker teamkänsla – där ni på en och samma gång får uppleva både sann gemenskap och frisk luft i natursköna omgivningar. Brännboll på Hellasgården blir en upplevelse ni sent kommer att glömma!

Fiske

På Hellasgården kan ni njuta av en spännande och avkopplande kickoff-upplevelse genom att prova sportfiske i Källtorpssjön. Här kan ni ta en paus från arbetslivets stress och samtidigt upptäcka nya sidor hos varandra som kollegor. Förvänta er en variation av fiskar som gädda, öring, regnbåge och abborre i denna populära sportfiskesjö i Nacka kommun.

Det är inte bara sommarkvällarna som lockar fiskentusiaster till Källtorpssjön – även vintertid lockar sjön många sportfiskare som vågar sig ut på isen. Att fiska tillsammans är en utmärkt teambuilding-aktivitet där ni får samarbeta och dela med er av era bästa fisketips och tricks för att lyckas fånga dagen största fångst.

Njut av den vackra naturen och den genuina gemenskapen. Ta med er filt, varm dryck och något gott att grilla vid sjökanten för att göra er dag på Hellasgården komplett. Hos oss kan alla, oavsett tidigare erfarenheter, hitta glädjen i fiske och många upptäcker en ny hobby de kanske inte visste att de hade intresse för.

Att dela en autentisk och genuin fiskeupplevelse på Hellasgården kommer att skapa både minnen och sammanhållning för er som arbetskamrater. Passa på att göra er kickoff till en händelserik dag där ni får uppleva och lära er något nytt tillsammans. Kom ihåg att köpa fiskekort hos Sportfiskarna, det gör du online, och förbereda er inför er dag på Hellasgården.