Frisk luft, skog, mark och sällskapsspel utomhus

Aktiviteter som passar fina sommardagar – och i coronatider: Kajak som finns att hyra, bangolf, fotbollsgolf, tennis, promenad, vandring, löpning, utegym, orientering – årets Naturpasset har kommit och kurs startar efter påsk.

Därtill kubb och boule (på grusplanen) och varför inte brännboll.

Och, jodå, bastun är öppen – men vi begränsar antalet samtida gäster till 10 personer i den mindre avdelningen och 15 i den större. Maxtid för ett bastubesök under dessa dagar är en timme.

Vi förutsätter att du har full förståelse för våra åtgärder, vilka vi tagit till för att kunna hålla öppet under rådande omständigheter. Om du har frågor kring detta, vänligen ta inte dessa med personalen i receptionen, utan be att få tala med ansvariga för verksamheten, eller lämna ditt telefonnummer i receptionen så ringer vi som driver verksamheten upp dig så snart vi kan.

Vi klarar det.

Tillsammans.

Team Hellasgården!