Kundalini Runners med Klas Landahl

Denna kurs kombinerar mina passioner – yoga, meditation och löpning. Den riktar sig till dig som är löpare och vill optimera din kapacitet med yogiska tekniker. Den riktar sig till dig som är yogautövare och vill inkludera löpningens alla gåvor i ditt liv.

Så här beskriver Klas kursen, som varar 6 tisdagar på Hellasgården, med start 10 september:

Kombinationen är briljant och otroligt kraftfull.

Jag har alltid tränat, ända sedan jag var liten har jag ägnat mig åt idrott och fysisk träning, t.ex. basket på hyfsat hög nivå. Sedan tonåren har jag sprungit många långdistanslopp. För lite drygt tio år sedan kom yogan in i mitt liv och gav omvälvande upplevelser och expansion i alla riktningar. På dessa tio år har jag utvecklats enormt som människa och man. Under dessa år har annan typ av träning fått falla åt sidan.

Senaste åren har löpningen och styrketräning kommit tillbaks in i mitt liv och jag är helt överväldigad hur de yogiska teknikerna gör mig så mycket starkare som löpare, både fysiskt och mentalt. Jag märker också hur svettig, fysisk träning påverkar mig som person på ett härligt sätt som yogan inte gör.

Kombon får mig att känna mig stark i kropp och sinne och i djup kontakt med kärnan av den jag är. De olika träningsformerna ger varandra en djupare dimension. Synergieffekten är total och den här kursen kommer handla om just det.

Du som är löpare och vill se vad yogan kan addera i form av närvaro, mental uthållighet och förmåga att hantera din energi – kom!

Du som är yogautövare och vill se vad löpning och fysisk träning kan ge till din energinivå, hållning och självkänsla – välkommen!

I denna kurs bjuder jag in ett lekfullt, öppensinnat utforskande. Fokus är inte på prestation, men du kommer med största sannolikhet känna dig otroligt stärkt på många olika plan.

 

KURSEN INNEHÅLLER:

– Nya typer av utmaningar

– Andningsövningar för ökad lungkapacitet

– Yogaövningar för ökad uthållighet

– Meditation för ökat mentalt fokus

– Löpning

– Aktiv vila för snabbare återhämtning

– Övningar för fysisk smidighet, flexibilitet och skadeförebyggning

– Linjering och fokuspunkter för att göra din löpning lättare och starkare

– Kostråd

 

För att vara med bör du kunna springa i 30 min.

Kursen lämpar sig för erfarna yogautövare och totala nybörjare.

 

PLATS: Hellasgården

DAG: Tisdagar kl 18:30-20:30

START: 10 sept

PRIS: 1200 kr för 6 tillfällen

ANMÄLAN: klas@kundaliniyogacenter.se

OM LÄRAREN: Klas Landahl jobbar heltid som lärare i Kundaliniyoga och meditation på Stockholm Kundaliniyogacenter. Han är även yogalärarutbildare och musiker.

Datum

sep 10 2019

Tid

18:30 - 20:30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2018 Hellasgården. All rights reserved.