Äntligen: Dambastun har öppnat – vi tackar för alla professionella och ideella insatser!

I samband med att pandemin lamslog delar av verksamheten passade Hellasföreningarna, som äger Hellasgården, på att utföra nödvändiga renoveringar av anläggningen och samtidigt bygga om så att vi nu kan erbjuda allmänheten en anläggning som är lika rymlig och rymmer lika många gäster på damsidan som på herrsidan.

Väntade och oväntade utmaningar

Arbetet påbörjades hösten 2020 och har stött på många både väntade och oväntade utmaningar.

Arbetslaget på plats som stått för renoveringen och ombyggnationen av den ”nya” damsidan är på bilden representerat av Jan Agerstig och André Trehörning från Söderort Bygg och Felix Sundin från Agén El.

Ideella insatser som gör driften möjlig

Till höger i bild ser du Henrik Holm och Bo Jutner som i egenskap av ledamot respektive ordförande i den del av Hellas som ansvarar för driften av Hellasgården och kontakten med arrendatorer (den så kallade Garantföreningen) – som här får representera de många ideella insatser som gjorts och hela tiden görs för att Hellasgården ska förbli en uppskattad och ofta älskad oas för träning, friluftsliv, naturupplevelser och gemenskap.

Nya receptionen invigs 14 februari – välkommen på öppet hus!

Arbetet med den nya receptionen fortsätter ett par veckor till.

Inviningen av den nya receptionen blir den 14 februari, lagom till Alla hjärtans dag och – förhoppningsvis – kommande lättnader vad gäller coronarestriktioner.

Klockan 10:00 klipper vi bandet och sedan blir det öppet hus under hela dagen. Titta gärna in på en fika med ”hembakat”!

Fram tills dess är entrén till bastun fortsatt på baksidan av anläggningen.

Här kan du läsa mer och boka ditt bastubesök.