corona

Hellasgården följer utvecklingen av coronaviruset

Just nu behöver vi ta extra hänsyn till varandra. Stanna därför hemma om du har förkylningssymptom. Verksamheterna på Hellasgården håller än så länge öppet som vanligt.

Hellasgården följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen löpande rörande det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19.

Vi uppmanar dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även om symtomen är lindriga.

Samma riktlinjer gäller våra medarbetare.

Du som är över 70 år kan pausa ditt årskort

Folkhälsomyndigheten har nyligen uppmanat dem som är över 70 år att begränsa sina nära kontakter, för att inte riskera smittas av det nya coronaviruset.

Nu har du som är över 70 år därför möjlighet att pausa ditt årskort, eller förlänga sistadatum för ditt klippkort, hos oss även utan läkarintyg.

Kontakta oss i receptionen eller via mejl till info@hellasgarden.se

Riktlinjer för allmänna sammankomster

Regeringen har fattat beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler deltagare än 500 personer vid ett och samma tillfälle.

Med allmän sammankomst menas till exempel demonstrationer, föreläsningar, konferenser, teaterföreställningar, konserter och liknande.

Med offentlig tillställning menas till exempel tävlingar och uppvisningar inom idrott, danstillställningar, tivolinöjen, marknader och mässor.

Sim- och idrottshallar för föreningsidrott, spontanidrott och motion omfattas inte av förbudet.

För frågor om vad som gäller föreningsverksamheter och evenemang, hänvisar vi till ansvarig förening eller arrangör.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens och Stockholms stads centrala riktlinjer och rekommendationer.

Hellasgården följer händelseutvecklingen med anledning av coronaviruet, främst via Folkhälsomyndigheten, Stockholms stad och Nacka kommun. Vi har även kontakt med Svenska turistföreningen med anledning av vår övernattningsverksamhet.

Tvätta händerna hos oss och fika – utomhus

Vi underlättar för dig och andra att tvätta händerna. Toaletten vid receptionen hålls öppen för just handtvätt, tvätta noga med tvål och varmt vatten i minst 20 sekunder.

I den mån vi har handsprit så tillhandahåller vi det i omklädningsrum och i receptionen.

Köp gärna fika hos oss, men vänligen, fika i möjligaste mån utomhus.

Comments 1

  1. yey! guys, great to continue to work during this tough times! no kidding, virus dies at T grows after 40. Keep heaters hot! heal the population!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *