Vandringens dag lördag 14 september

Vandringens dag: nu på lördag  14 september vill STF ha ut hela svenska folket på vandringsleder runt om i landet, så kom ut till vackra Hellasgården och vandra nu på lördag. Vårt förslag är ”gula femman” lite kuperad och med en bred grusväg. Det är en lättillgänglig  naturvandring för de flesta och vill man ha lite mer utmaning och vackra vyer föreslår vi slingan runt källtorpssjön som är kuperad och med smala stigar. Sen har ni säkert sätt hur fint vårt gamla elskåp har blivit. Det är muralmålaren Elena Metso som har varit i farten. Hon har insupit atmosfären här på Hellasgården när hon förskönat vårt gamla trista elskåp. Sist men inte minst vill vi på Hellas meddela att kvarglömda saker kommer att köras bort nästa måndag, så ta en sväng förbi oss om du vet att du glömt någonting värdefullt här.