On track med Brian och Pontus 2019

Efter stor framgång i Norge, Danmark och Schweiz förra året bestämde vi oss för att expandera till Sverige för årets turné. Bli med i oss och lär dig tona in din kropp, bli av med smärta och utveckla er rörelsemönster för god hälsa och prestation. 

Datum och plats 

Lördag 27 juli 2019 på HELLASGÅRDEN i Nacka kl 10.00-16.00  *OBS! – Vi har möjlighet att vara flexibla och kan hålla workshops, ge PT-sessioner och behandling på andra datum än vad som anges här. Kontakta oss på p@snolykkan.com 

Workshop detaljer 

Du kommer lära dig1) hur du gör din korsrygg till den starkaste delen av din kropp med Foundation Training, 2) hur du kontrollerar och mäter din egen förbättring med viktiga funktionella tester och analyser, och 3) hur man återfår och utvecklar sin kroppsliga prestation genom Sit Happens System och andra nevrologiska “hack” från det senaste rön inom nevroplastisitet. Workshopen hålls av Pontus “Snølykkan” Lüttkens (@pontamdp och @snolykkan) och aka Brian King @mrmoveman. Alla workshop deltagare kommer att få en gratis kopia av den nya e-boken ”Sit Happens: en guide till atletiskt hälsosamt sittande” som en bonus ($ 30 värde) + ett konto i CheckUp Life aktivt fram till 30 dagar efter verkstaden. Tid: 10:00 – 16:00 (1 time lunch kl12-13)Ta med: Yogamatta, mjuka kläder och något att lätt att äta under pausen. Restaurangen finns tillgänglig för den som vill.  

Endast 20 platser!

Pris: 2190 SEK Boka och betala före 15 juni 2019, – 1790 SEKBoka för 15:e Juni och motta Brians bok ”Sit Happens” (värde $ 30) och ett gratis konto i CheckUpLife giltigt 30 dagar efter workshopen.Betalninghttps://pont-as.typeform.com/to/XVITdT eller Faktura (+200 SEK)  

Om Pontus & Brian

Pontus och Brian är två dedikerade “movement experts” med en mängd olika färdigheter från olika disipliner. De lång erfaring med och behärskar övningar och mer från Foundation Training (FT). Brian är “Master instructor i Foundation Training och han var en del av gruppen i Kalifornien tankarna som startet arbetet med Dr. Eric Goodman i front. Brian är också känd som ”logotypen” där hans siluett användes för att främja konceptet. Du hittar honom som @mrmoveman på instagram. Där kan du bli inspirerad av hans slakkline och surf skills i speedos 😉 Pontus är en av pionjärerna i Skandinavien med Foundation Training. Han flög direkt över till USA efter första träningen i FT som en avgörande pusselbit för rehabilitering en av korsbandsskada och rupterade muskler på baksida lår. Han är också en mycket kompetent skidlärare med unik, övergripande förståelse för rörelse, biomekanik och muskler.. Han tävlar fortfarande i friåkning och har tidigare flera internationella vinster i Telemark. Skador, intresse och fokus har han lärt honom mycket om den mänskliga kroppen som har överförts till sina kunder med stor framgång. Läs mer på https://pont.as/success-stories

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *