Konferens


 
Konferens på Hellasgården -
för det friska mötet
Hellasgården ger ditt företag ny energi i friskvårdssatsningen. Och här hittar du en rogivande omgivning för möten och konferenser.
 

En naturlig mötesplats
Tack vare närheten till en stor mängd olika idrotts- och friluftsaktiviteter, bastuanläggning vid Källtorpssjön och restaurang Storstugan kan vi tillsammans med dig sätta ihop ett spännande konferens- eller eventprogram som passar de flesta. Vi har utomhusaktiviteter för nästan obegränsat antal deltagare och lokaler för upp till 80 personer.
Se aktiviteter
 
 

Walk & talk.
Med bastu och bad i Källtorpssjön samt lunch. Enklare kan det inte bli!
Mer om bastun

Svettas först – samtala sedan.
Träningspass utomhuspass eller i gymmet under ledning av professionell coach. Träningspasset avslutas med bastu och bad i Källtorpssjön. Därefter samlas ni i en av våra konferenslokaler. Lunch i restaurang Storstugan ingår, liksom förmiddags- och eftermiddagsfika.
Mer om gymmet
 

Kreativa företags-
mötet.
Gör som Google och Apple och andra kreativa företag – inled det avgörande mötet med yoga eller meditation. Yogapass eller meditation/mindfulness under professionell ledning. Därefter bastu och bad i Källtorpssjön. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också.
Mer om yogan
 


På tur med chefen.
Hyr längdskidor eller långfärdsskridskor åt hela företaget/avdelningen. Efter skidturen väntar bastu och isvaksbad i Källtorpssjön. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också.
Mer om skidor
 
Våra lokaler
Stora konferenssalen
Konferensllokal med sjöutsikt. En uppskattad lokal, mycket tack vare dess många fönster ut mot Källtorpssjön vilket gör att du får närkontakt med den natur som lockat dig hit. Ljus, funktionell lokal i slittåligt material för upp till 80 personer. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board.
Lilla konferenssalen
Konferenssal för 40 personer, med köksdel och kamin. Bokas i samband med övernattning. Kan möbleras om efter önskemål. Exempelvis med myshörna kring kaminen med soffa, fåtölj och stora Fat Boy-sackosäckar. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board.
Lilla mötesrummet
Ett mindre och delvis uppdelat mötesrum för upp till 10 personer. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board efter önskemål.
 
Kontakta oss gärna för priser och fler förslag
Elin och våra andra konferensvärdar förklarar gärna mer om våra möjligheter att erbjuda kompletta konferenser med aktiviteter, övernattning, mötes- och konferenslokaler, frilufts-, idrotts- och hälsoaktiviteter samt bastu- och motionsanläggningen. I samarbete med restaurang Storstugan kan vi erbjuda alla typer av måltider.
Telefon:
+46 (0)8 716 16 28
+46 (0)72 320 16 28