Hellasgården årskort

Kampanj på årskort med bastu och gym

Nära hälften av alla yrkesverksamma personer i Sverige har hälsofarligt dålig kondition. Andelen har ökat dramatiskt sedan mitten av 90-talet, visar en ny stor studie gjord vid Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm.

Vi på Hellasgården drar vårt strå till stacken för att underlätta för just dig att inleda en mer aktiv livsstil, och sänker nu priserna på årskort året ut för alla som inte tidigare haft årskort hos oss till 2800 kronor (ordinarie pris 3400 kronor).

Årskortet ger dig full tillgång till omklädnad, dusch, bastu, vår badbrygga med öppen vak vintertid samt vårt nyrenoverade inomhusgym under alla våra öppettider.

Anläggningen ligger mitt i naturreservatet med några av Sveriges bästa löparspår, vandringsleder och veckans orienteringsbana.